• Ballonvaren
Totaal: € 0,00

Spectaculaire ballonvaart cadeau doen?

Verras uw vrienden, familie en collega’s met een cadeaubon op hoog niveau. Onze ballonvaartcadeaubon is verpakt in een feestelijke geschenkverpakking. Kies bijvoorbeeld voor een ochtendvaart bij zonsopgang of een avondvaart bij zonsondergang voor een unieke beleving. Heerlijk genieten van de stilte in de lucht en een adembenemend uitzicht over Nederland. U kunt natuurlijk ook een waardebon geven zodat de ontvanger zelf een moment kan kiezen.

Cadeaubon avondvaart 169€ 149 Bestellen
Cadeaubon ochtendvaart 150€ 129 Bestellen
Cadeau waardebon € 25,00 Bestellen
Cadeau waardebon € 50,00 Bestellen
Cadeau waardebon € 75,00 Bestellen

Gemakkelijk te activeren

Heeft u een ballonvaart of een waardebon gekregen? Bepaal zelf waar en wanneer u uw cadeaubon van Van Harten Ballonvaarten verzilvert. Neem hiervoor contact met ons op of regel het online via Mijn Tickets. Onze cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig, zodat u altijd uw perfecte perfect moment kunt kiezen. Meer weten over de mogelijkheden? We bespreken ze graag met u. 

All-in prijzen: alles in één keer geregeld

26 opstijglocaties door heel Nederland
Aan wie u de ballonvaart ook cadeau geeft, hij of zij kan altijd kiezen voor een opstijglocatie dichtbij. Met maar liefst 26 vaste opstijglocaties door heel Nederland zijn wij altijd in de buurt. Is er slecht weer voorspeld? Geen probleem, wij verplaatsen de ballonvaart naar een beter moment.

Elke keer weer in de wolken

Onze ervaren piloten en crewleden genieten van elke vaart.

Ontmoet ons team